Workshops/Målarkurser
i traditionellt oljemåleri

Vår och sommar 20191. Dubbelhelg oljemåleri (Fåtal platser kvar)
Denna kurs fokuserar på att ge förståelsen och knepen på hur man med endast få färger snabbt lär sig att bygga upp sitt motiv och hur man med några väl valda toner kan skapa både djup och liv i sin bild.
Kursen är uppdelad på två helger då torktiden då låter dig få ta del av magin, teknikerna och möjligheterna du får när man jobbar vidare på en torr välgrundad målning.
Materialkunskap och färglära.

Max 10 deltagare.

OBS! Start 23 mars-31mars.

Mer info, pris och bokning HÄR


2. Porträttmåleri i olja
För dig som vill lära dig måla porträtt, hantera "hudfärg" och hur du skapar djup i ditt motiv. Du jobbar utifrån en fotoförlaga och du får lära dig hur du på ett smart sätt tecknar upp ditt motiv på duken för att sedan bygga upp ansiktets struktur steg för steg. Vidare jobbar vi med knep som ger din bild djup och realism.
Materialkunskap och färglära.

Max 10 deltagare.


Start 6 april-7april.
Mer info, pris och bokning HÄR3.Coachning och individanpassad
För dig som redan har målat en del och vill ta steget vidare.
Du vill fördjupa och lyfta ditt konstnärskap och personliga teknik.Vi tittar på vad du behöver utveckla, hur du bör tänka när du prissätter dina tavlor, upphovsrätt med bilder m.m.
Innan kursstart blir du kallade till ett individuellt möte, där vi går djupare in i vad du vill "kicka vidare" i ditt eget måleri.

Vi börjar med en hel helg med teckning och grundarbete inför målningen för att sedan gå djupare in i var och ens önskningar.

Max 6 deltagare.

Start 4 maj-5 maj.

Mer info, pris och bokning HÄR4.Sommarkurs- Oljemåleri 7dagar
Här får du under en veckas tid möjlighet att helt fokusera på måleriet. Förutom att jag lär er flera av teknikerna i det traditionella oljemåleriet och visar de kontraster som behövs för att du ska uppleva djup och liv i motivet, så bjuds ni även hela veckan på hemlagad mat. Allt för att kunna lägga ditt fokus 100% på måleriet. Vi tittar även på materialkunskap och färglära.
Max 8 deltagare

Start 11 juli.

Mer info, pris och bokning HÄR


FRÅGOR?
0707-674617
Mail: christin@christinbjork.comAlla kurserna är öppna för alla olika kunskpasnivåer. Jag har både övergripande uppgifter som alla tar del av, men anpassar även tekniken individuellt utifrån var och ens behov/nivå.

Alla kurser hålls i ateljen på Sockerbruket 9, 414 51 Göteborg, Sverige

Priser:
Vissa kurser har ett Early Bird Pris (EBP).
ESP innebär att du får ett billigare pris vid snabb bokning. Du har t.o.m. senast utsatt datum för att få detta erbjudande eller så länge dessa platser finns kvar.


Om du inte väljer EBP, men vill säkra din plats, betalar du endast anmälningsavgiften på 1000kr och resterande belopp betalas 3 veckor innan kursstart. Du får då faktura via mail.